Continuité


Aquest és un projecte que m´agradaria rodar a França. Sí "Mal fario" parlar d´un projecte encara a fer... hey! tanmateix els del cinema assumeixen com a certa la llei de Murphy així que donaré qualque pista de com van les coses... Anar van molt verdes de moment... hi ha una possible inversora disposada a cobrir les despeses... no m´ho acab de creure... ja veurem!


En tot cas dir-vos que és la primera vegada que m´atreveixo amb un texte que no és meu... bé el guió sí que ho és però estic parlant d´un conte de Cortazar sí sí Cortazar!... el conte és "Continuidad de los parques" i n´estic fent una adaptació (de moment) bastant eròtica, amb fantasmes i cinematogràfics bots d´una realitat a un altre...



Resulta tot molt difícil essent com és un homenatge a la lectura, un gran drama, un triangle amorós amb assassinat inclòs... o no!?... però no ho puc evitar la història m´enganxa amb locura. Realitat i ficció narrativa!! (Realitat i absurd, realitat i locura, realitat i màgia, realitat i televisió realitat i somnis ... curioses dualitats són casi sempre presents a les meves històries).



A més a més tenc les localitzacions perfectes i certes comoditats al voltant del rodatge; casa per l´equip, cavalls, tren d´època, bosc humit i frondós, Palauet ideal ...són massa coses a favor perque no m´hi posi enserio.