Poker



Rodada en 16 mm. com a projecte de fi de curs, els alumnes de segons de cinematografia de Sa Nau signàrem el projecte en co-realització. Projecte típic Sa Nau; el pobre Miquel Ferrer no va poder mostrar a fons la gran feina feta en direcció artística perque el pobre Jazz Montané va esser expoliat de material d´il.luminació minuts abans de començar el rodatge. La còpia final quedà (junt amb altres feines) confiscada a la Kódak de BCN per morosa ( i això que nosaltres pagàvem religiosament les mensualitats). Per cert els vermells que veis haurien d´esser negres.
D´altra banda fou un rodatge (per a mi) divertit... llevat de la mil vegades repetida presa del contrapicat de Mari Carmen a qui li vaig haver de cridar infinitat de vegades "¡y tú que quieres retaco de mierda!"... des d´aquí una abrassada a n´aquesta la meva petita gran amiga.
Fantàstica experiència la de rodar en 16 mm. ... ara amb l´HD quí gossaria fer-ho?




Emperò no ens enganem... el projecte fou superat pel making of de Joan Carles Martorell, petit geni del grup que ja apuntava lluny... Fantàstic el currículum que el seguí d´ençà fins avui. Una abraçada per a ell des d´aquí. A mi encara m´emociona veure´ns. ¡Qué jovenets que erem!








No hay comentarios: