Llenç




Rodat en pel.lícula de 16 mm. caducada, confiscada per la Kódac per morosa (Sa Nau no pagava!) telecineat en hi8 directament del visor d´una moviola dels setanta, capturat d´una còpia de VHS i convertida a AVI i finalment a Divx... Tot i això és possiblement el projecte personal a qui li tenc més estima. M´encantaria tenir el positivat de 16mm per poder montar-ho!
Rodat en dos dies contàrem amb la fabulosa col.laboració del pintor i escultor Jesús Palma que, tot i la voluntat que hi posava, no aconseguia relaxar l´ull per veure pel visor de la càmera. Discursió pictòrico-cinèfila de com veure un quadre desde el temps de creació i el punt de vista d´un espectador de cinema...
Gran moment el despertar psicotròpic, cap al final de rodatge, d´un divertidíssim Pablo Bohigas, ocult entre cadires, que no sabiem feia d´angel de la guarda del rodatge... o l´esgotament físic dels dits pols que feren de tràvelling desplaçant foto a foto un pesat sistema de subjecció de càmera.
Ah! bé! he de confesar que hi ha imatges robades a Jazz d´un projecte seu que es va colar en la mateixa bobina! De totes maneres ell ja ho sap i ho va consentir (anava un poc col.locat... però va dir que sí, que bé, que fantàstic!)





1 comentario:

Little Nemo's Kat dijo...

¡Hecho, don Miguel Ángel! El corto que buscas es “Britannia” de Joanna Quinn. Descubierto gracias a un amigo de La Cárcel de Papel que nos ha echado una mano después de lanzar una llamada de ayuda...