H.P. Fowlty

(Part I)

(Part II)

Petit homenatge al món gansteril des del cap poc clar d´un esquizofrènic curiós. Curt ple de dificultats i rollos extranys, accidents de cotxe, incendis, problemes de pistatge de so (gran feina de so la de n´Albert), estrena fallida... Tot i això divertidíssim rodatge ple de records (aquella esglèsia apareguda de sobte després d´haver rodat 30 hores sense aturar ... ¡Naomi fabuloso recuerdo aquel!) o aquell chili con carne picant picant un Agost a 50º...



Aquest projecte començà primer per la música... fou un procés divertit. Tenía al personatge i necessitava una música que l´acompanyés... qualque cosa Funky... y així li vaig fer saber a Fabian E. Resta que es volcà de ple i començà a composar.
Finalment amb la pel.lícula ja acabada la música es va gravar d´una sola tacada al menjador de Guillem Seguí amb convidats tan especials com Santiago Bo o maese percusión Luís... Són uns cracks! A destacar el tema del restaurant "La italianita" interpretada per Fabian a la guitarra i Baban al violí.



Gràcies a Juan Molinero per estar-hi tant aficat i creure que el que feiem sí era cinema! i a Joan Carles per la serenitat que donava tenir-"lo"a rodatge... gràcies als col.laboradors tots! gràcies!!!
Sempre vaig pensar que aquest personatge, el detectiu Fowlty, valdria per una sèrie televisiva... del mercat de Santa Catalina a un mercat a Marrakesh, del teatre municipal a l´Òpera de Vienna, del Port de Palma a Bangkok, del parc de laFaixina al Central Park... Dues realitts, dues tècniques o textures diferents, Cromakey? no sé ... si qualque productor loco s´hi atreveix...




No hay comentarios: